وي گفت: تاسيس مکاني با نام مرکز مشروطه پژوهي با توجه به پيشينه آذربايجان در زمينه مشروطه، اقدام بسيار مثبت و مناسبي بود که در سالهاي اخير مي توانستيم جاي خالي آن را احساس کنيم.
رحماني تاکيد کرد: نبايد از ياد برد که ستارخان و ساير مشروطه خواهان نقش مهمي درتاريخ کشور داشته اند و ما وظيفه داريم نام و ياد آنها را به بهترين شکل حفظ کرده و منتقل کنيم.
نماينده مردم تبريز اسکو و آذرشهر تصريح کرد: آيندگان نيز بايد بدانند چه زحماتي براي اعتلاي ميهن در زمان هاي مختلف کشيده شده تا نسبت به مسئوليت سنگين خود با دقت بيشتري عمل کنند و امانت تاريخي خود را به شايستگي به نسلهاي بعد منتقل سازند.
رحماني اقدامات انجام يافته در زمينه تملک و مرمت خانه ستارخان توسط سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي را تاريخي سازي بناي مهمي دانست که نه تنها براي مردم تبريز و آذربايجان بلکه براي تمام مردم ايران حائز اهميت است و ابراز اميدواري کرد بخش اندروني خانه نيز احياء و بازسازي شود و اين بناي ارزشمند و تاريخ معنوي درون آن از دستبرد گذشت زمان مصون بماند.
وي در پايان سخنانش خواستار استمرار برگزاري همايشها و جلسات تخصصي در حوزه مسائل مربوط به تاريخ گرديد و برگزاري همايش سرداران مشروطيت را گامي در جهت شناخته شدن زواياي پنهان و ناآشناي اين برهه مهم و حساس تاريخ کشور معرفي کرد.
گفتني است خانه ستارخان سردار ملي و مرکز مشروطه پژوهي همزمان با 17 خرداد ماه سالروز اقدام تاريخي ستارخان درپايين آوردن پرچمهاي سفيد تسليم ازدرب منازل و معابر تبريز توسط معاون رئيس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور افتتاح شد./106
انتهای پیام/